Monday, December 06, 2010

Atacurile impotriva lui Assange si Wikileaks

Un comentariu interesant despre rusinoasele atacuri ale colegilor de "breasla" impotriva lui Assange (si nu doar ale lor) aici.

La fel de interesant, comentariul lui Glenn Greenwald de aici.

Despre limitele tehno-politicii aici, si, (via Brian Leiter), comentariul lui Peter Ludlow legat de Filozofia Politica a lui Julian Assange.

Despre minciuni,secrete,etc, Simon Chesterman la ssrn (project syndicate), aici.

P.S Sincer sa fiu, abia am urmarit aceasta poveste (sa spunem ca am urmarit-o cu un ochi, si inter-alia). Dar ca intotdeauna cand vreun guvern tipa ca din gura de sarpe, mi se pare suspect tipatul respectiv, mai ales ca diferenta intre fortele guvernelor si cele ale lui Assante pare atat de disproportionata.

PS 2. Pare ca totusi Assange a fost arestat astazi (ce convenient este mandatul) conform stirii de aici. Haios, Bill Clinton= grand jury, Assange, arest, "faptele" cam la fel. Vorba lui Orwell, toate animalele sint egale, unele sint doar mai egale decat altele...

PS 3. Si una dintre "acuzatoare", cum era de anticipat, pare sa fi avut (ori mai bine spus sa aiba) "legaturi" cu cine il urmareste pe nenea Assange, potrivit stirii de aici.

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home