Sunday, September 19, 2004

Bine Ati Venit !

In mod normal, un mesaj de bun-venit ar trebui sa "incapa" la inceputul unui blog, nu dupa ce ai postat deja peste 50 de mesaje.
Cu toate acestea, va readuc in amintire ca traim in Romania, unde anormalul este in continuare normal, si viceversa, unde categoriile sint inca rasturnate si noi ne "taiem" cu greu drumul in milul acestora.
Lasind insa cinismul deoparte, poate ajunge daca spun ca am pornit blogul acesta cu gindul de a-l mentine personal,adica doar pentru mine. Intentionam sa imi postez pe el ,din cind in cind, lucruri pe care la un moment dat le gasesc importante si carora as vrea sa le descifrez toate implicatiile, dar , neavind timp sa starui asupra lor la momentul respectiv, vreau sa le gasesc usor cind le caut.
Intre timp ideea initiala s-a schimbat putin, si vreau sa vad daca ceea ce are un impact asupra mea poate avea si asupra altora, daca nelamuririle mele sint lamuririle lor si viceversa, in sfirsit, daca este posibil ca printr-un blog sa stabilesc un dialog in urma caruia atit eu cit si cei care participa la el pot iesi imbogatiti. Este un experiment Socratic, daca vreti, care sint sigur ca va continua (pentru mine,dar cred ca si pentru ceilalti) atita timp cit totul va fi "fun" , se va desfasura sub semnul gratuit al spiritului.
Pentru ca nu am pretentia ca pot sti tot ce poate fi de interes pentru cititorii blogului, ma gindesc de asemenea sa fac un blog colectiv, care cu timpul sa devina interesant si util pentru cit mai multi "vinturatori" ai netului. Cum experienta unor proiecte colective pe net in Romania ma indeamna insa mai degraba la scepticism, sa spunem ca astept deocamdata ofertele voastre de colaborare, si ca ma gindesc inca la un criteriu(sau criterii) dupa care cineva care ar dori sa o faca, ar trebui sa se alature acestui proiect.
Cum cred insa ca am vorbit destul pentru inceput, va urez "Lectura placuta" si sa ne auzim numai de bine.


0 Comments:

Post a Comment

<< Home