Thursday, September 30, 2004

Despre Regatul Academic din perspectiva romaneasca-continuare

Astazi nu sint intr-un mood prea bun. Din fericire pentru mine, netul asta plin de surprize mai alina suferinte... Astfel ca imi permit sa va prezint si voua mai jos una dintre culmile cercetarii romanesti (Cheers for Silviu, e "smart"!) a carei lectura mi-a schimbat starea de spirit, facindu-ma sa exclam-da,sintem in rindul lumii, de unde obsesia noastra ca nu am fi, de la Caragiale care voia "falitii nostri" ?...
Dar despre ce e vorba. In ciuda a ceea ce cred unii ca minunta cercetare din spatiul carpato dimboviteano pontica a epigonilor dacilor (linkul poate fi neispirat; era mai inspirat pentru vremurile noastre poate unul care ar fi vorbit despre simbolistica rimei intelectuale, sau a porcului intelectual, sau a cretinului moral si idiotului patent-dar deh, lipseste cercetarea si aici, asa ca imi veti scuza alaturarea) vazuta din spatiu (fie si cu telescopul) nu pare a contine ceva mai mult decit ceva praf si citiva bolovani , adica in alte cuvinte seamna cu peisajul dezolant al lunii, iata mai jos un tabel senzational care infirma acesta "credinta" de tip Gettier...
Folosind tabelul, inlocuiti aleatoriu ce cuvinte doriti, si veti avea 70% din cartile de drept publicate anual in Romania (spor la lucru, studentii asteapta cu aviditate cartile de acest tip, practicienii la fel, ca sa nu mai spune, nimic despre cei din Regatul Academic).

1 Comments:

At 3:41 AM, Blogger emily from blog articles said...

Hi Liviu,

As a result of reading your blog "MONITOARUL NEOFICIALE", I think you will discover my site on study aids a great help.

To illustrate our diverse range of tests, here are some of the latest search terms that located our site ... study guide for npfa 472, ob study guide nursing, rapidfire firefighter study aids, firefighter ii study guides, intro to humanities study guide, postal service examination study guide and advanced practice nursing and study guides.

We have over 200 study prep guides and aids to help you sail through your exams without weeks and months of endless studying.

Best Regards
Emily

 

Post a Comment

<< Home