Thursday, June 08, 2006

Drept European-o trecere in revista a crearii de catre Curtea Europeana a unui drept la tratament medical efectiv si prompt

Imi permit sa semnalez in "aditie" la cazul Watts despre care am vorbit aici un comentariu al Alinei Kaczorowska aparut in European Law Journal, intitulat "A Review of the Creation by the European Court of Justice of the Right to Effective and Speedy Medical Treatment and its Outcomes" (European Law Journal, May2006, Vol. 12 Issue 3, p345-370)

Sunday, June 04, 2006

"Armata poporului" impotriva poporului

Hm, deja au trecut atitia ani de la evenimentele de atunci? Imi aduc aminte, in mijlocul epocii gri pe care o strabateam atunci in tara, cu atitea vesti despre lucrurile care incepeau sa se miste in jur, dar pareau incremenite in tara, de emotia stirnita de miscarea inceputa de chinezi. Long live liberty! (atit de multe s-au schimbat din acele zile!)

Comentarii la propunerile Comisiei privitoare la actiunile in raspundere pentru incalcarea regulilor antimonopol ale Uniunii

Comisia publica aici comentarii la propunerile sale privitoare la actiunile in daune pentru incalcarea regulilor antitrust ale Uniunii. O lectura interesanta pentru cei interesati in acest subiect.