Wednesday, July 26, 2006

Prin "cenusa" imperiului-un punct de vedere al minoritatii

Celor care inteleg engleza recomand ca pe un "gem" discursul recent al lui Julian Bond, presedintele NAACP("Asociatia Nationala pentru "propasirea"oamenilor de culoare") la cea de a 97-a intrunire a organizatiei (pointerul apartine lui B. Leiter) . Nu doar pentru retorica pe care o contine, si pentru imaginea pe care o proiecteaza, este acest discurs intersant, ci mai ales pentru valoarea de adevar pe care il contine. La urma urmei, asa se "vede" "politica imperiului" din unghiul de vedere al minoritatii (ori chiar al majoritatii),

Tuesday, July 25, 2006

Disparitia din s(e).ra.i

Banyai Peter are un articol interesant aici despre disparitia din s.ra.i a lui ali baba hasan, care costa citeva posturi pe malurile dimbovicioarei.

Sunday, July 23, 2006

Probleme cu yahoo?

Cum una dintre adresele mele de email favorite este la yahoo. co.uk, am incercat azi, toata ziua, fara succes, sa o accesez.
Noroc ca am dat de stirea de aici (bineinteles ca yahoo nu a considerat necesar sa anunte "caderea" aceasta, de o amploare neobisnuita, cred eu), care m-a mai "linistit" intrucitva. Se pare ca sint probeleme cu toate adresele de email europene ale yahoo, si serviciul nu poate fi accesat, deocamdata.

Update.Hm, pare ca totusi la ora 6 (UK)/8 (in tara), am reusit sa accesez casuta de email. Sa vedem ce se mai intimpla astazi!